Sälja delar av fordonsparken

Det kan vara så att ni har allt för mycket av fordon jämfört med de transporter som sker. Eller det kan vara så att ni har köpt på er nya fordon och behöver sälja delar av fordonsparken som blivit överflödiga.

Det är oftast fråga om stor kostnader och investeringar för den delen. Så att sälja bort en del lastbilar och andra stora fordon är ett måste för att det ska gå ihop. För dig som ska sälja någon inom transportsektorn kolla in ExpoIndustri där man kan annonsera ut sina stora fordon. Här hittar du mer information om du funderar på att annonsera ut dina fordon. Priset är i de flesta fall avgörande så sätt inte för högt pris men inte för lågt hellre. Rätt pris är viktigt för att du ska få ditt fordon sålt.

Fördelen med att annonsera hos ExpoIndustri är att annonserna når globalt och inte bara inom Sveriges gränser. Din annons kommer även att vara synlig i resten av Europa och även i Sydamerika. Det finns så många större möjligheter till försäljning av transportfordonen som ni vill sälja. Förutom försäljning så kanske ni hittar något fordon som ni har ett behov av i er verksamhet. Kolla runt bland annonserna innan ni lägger upp er egen och se vilket utbud det finns.